DiY ♥

 
Smokey lips 

DiY ♥Alla hatar vi tråkiga skolhäften. Piffa upp dina häfyen genom att ta ett skrivhäfte ( gärna med lite tjöckre pärmar) och använd ett spetstyg du gillar mönstret på. Tejpa fast tyget och  Sedan tar du en spray färg och sprayar på framsidan och baksidan om du tycker och voila, ett skrivhäfte bara du har. 

Leopard Prints! ♥

Dessa skall jag skaffa inför sommaren 2013. Så snygga! och passar till det mesta 

Shit I Love ♥


Älska stickade tröjor! ♥

 
Hur sjukt härliga är inte stickade tröjor denna årstid. Inte sånadär stickiga saker utan dom där riktigt mjuka och mysiga. och så passar stickade tröjor med det mesta med. Jag älskar stickade tröjor! 

Dagens Outfit! ♥


Denna outfit med ett par leggings till är helt perfekt för idag eftersom det är runt 0 grader här idag.
Scarfen ger hela outfiten lite färg i det vita wonderland som vi har.

Hoppas ni har en underbar dag 

Godmorgon.♥

Sitter just nu med kaffekoppen i handen och ser runt på bilder på olika sätt att "dekorera" öronen på före jag drar iväg till jobbet. Jag älskar verkligen piercingar och skall snart skaffa några nya när jag ändå skall förbi en tatuerings/piercings studio här i veckan. 

Vilken är eran favorit? 

Just A Braid ♥Det är så sjukt härligt när man har långt hår att bara fläta håret före man far och lägger sig och när man vaknar nästa morgon är dte sådär passligt "messy" att det blir en riktigt gullig frisyr. Tummen upp för helt vanliga enkla flätor alla kan göra. 

Studs!

 
Hur sjukt härliga skulle inte dessa vara? <3

Nytt år! 2013

hoppas mina läsare klarade nyåret! <3